Mijn werk

Secretaris

Als secretaris draag ik als onderdeel van een commissie de verantwoordelijkheid voor de organisatie van hoorzittingen/vergaderingen, de voorbereiding van klachtonderzoeken en de correspondentie met bij onderzoeken betrokken partijen. Ik heb ruime ervaring in het adviseren en informeren van betrokkenen over dergelijke procedures en heb daarbij contacten met diverse management- en medewerkerniveaus.
Ik kan uitstekend op die verschillende niveaus communiceren, waarbij ik een eerste aanspreekpunt ben en een verbindende factor vorm tussen partijen en commissieleden bij een onderzoekstraject.

Mijn kwaliteiten zijn zorgvuldigheid, het analyseren van de kern van zaken en het opstellen van sociaal juridisch hoogwaardige adviezen/rapportages.

naar boven

Tekstschrijver

Als tekstschrijver richt ik mij met name op het schrijven van reglementen, procedures en nieuwsbrieven. Daarnaast schrijf ik handboeken en flyers voor bijvoorbeeld vertrouwenspersonen. Tevens heb ik in mijn periode bij ING de content op het gebied van conflicthantering en klachtrecht verzorgd voor MijnHR, de Intranetsite voor HR binnen ING.

naar boven

Columns / korte verhalen

Mijn columns en korte verhalen gaan over dagelijkse sociaal-culturele onderwerpen. Ik heb een eigen rubriek op de site www.geheugenvanwest.amsterdam, een verhalensite van en door bewoners van Amsterdam West en Nieuw West en er zijn enkele jaren geleden enkele columns van mij gepubliceerd in de Volkskrant.

 

 

naar boven